Bu haber kez okundu.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun Jandarma Teşkilatı’nın 183.Kuruluş Yıldönümü Kutlama Mesajı
banner229

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Vali Hacıbektaşoğlu mesajında; 183 yıldır 
Her zaman güçlü 
Her daim hazır… 
“Üstlendiği her görevi yüksek bir vazife bilinciyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 183’üncü kuruluş yıldönümü kutlu olsun. 
Aziz Milletimizin can ve mal güvenliği ile kamu düzeninin korunmasında aktif rol üstlenen Jandarma teşkilatımız; sahip olduğu donanım, disiplin, yüreği vatan aşkıyla dolu alanında uzman personeliyle halkımıza büyük gurur yaşatan başarılara imza atıyor. 
Ülkemizin birlik ve beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü adına yurdun her köşesinde fedakârca hizmet veren Jandarma Teşkilatı, en köklü ve deneyimli kurumlarımız arasında yer almıştır. 
Halkın huzurunu korunması, güvenlik ve asayişin sağlanması için başta terör olmak üzere her türlü suça karşı canı pahasına mücadele eden Jandarma teşkilatımız, her zaman aziz milletimizle iç içe olmuş, yediden yetmişe insanımızın sevgi ve desteğini kazanmıştır. 
İcra ettikleri kutsal vazife sırasında şehit düşen Jandarma Teşkilatımızın kahraman evlatlarını rahmet ve minnetle anıyor, şehit arkadaşlarından devraldıkları şanlı bayrağı dalgalandırmayı sürdüren görevi başındaki kardeşlerimize sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Başarıları daim olsun…“
Jandarma Genel Komutanlığı’nın 183’üncü kuruluş yıldönümü kutlu olsun. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.