Bu haber kez okundu.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ Kutlama Mesajı
banner229

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, ’30 Ağustos Zafer Bayramı’ dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Vali Hacıbektaşoğlu Mesajında;“Cumhuriyetimizin korucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, İstiklal Savaşı'nı taçlandıran, Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunu müjdeleyen, tüm imkânsızlıklara rağmen, halkımızın sarsılmaz azmi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılan bu büyük zaferin 99. yıl dönümüne ulaşmış olmanın heyecanını, milletçe hep birlikte gururla yaşıyoruz.

Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde; kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, bu zafer ile tarihte eşine az rastlanır ve tüm mazlum halklara da örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş olan aziz milletimiz, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Bu gün de Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Aziz Milletimiz; ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, ekonomik ve siyasi bağımsızlığına, barış ve kardeşlik iklimine yönelik hain saldırılar karşısında, birlik ve beraberlik ruhu ile istiklaline ve istikbaline sahip çıkma kararlılığını aynı şekilde sürdürmektedir.

Bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu mukaddes vatan topraklarına, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere güvenli bir şekilde devretmektir.

Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Tüm Siirtli hemşehrilerimizin ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının, Zafer bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.