Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu: “Üniversite Öğrencilerimizin Yanındayız”
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, üniversiteyi okumak için Siirt’te gelen ancak kalacak yurt ve ev sorunu yaşayan öğrencilerin barınma sorununu çözüme kavuşturmak için harekete geçti.

Vali Hacıbektaşoğlu, Kıymetli öğrencilerimizin yurt ve konaklama ile ilgili mağduriyet yaşamamaları için her zaman yanlarındayız. Hiçbir öğrencimizin yurtsuz evsiz barksız kalmasına idareciler ve yerel yöneticiler olarak duyarsız kalamayız. Ülkemizin geleceğini inşa edecek öğrenci kardeşlerimize Belediye olarak, yurt ve barınma konusunda her türlü desteği sağlayacağız.

İlimize gelen tüm öğrencilerimiz bizim misafirimizdir.” Hacıbektaşoğlu, şehir genelinde öğrencilerin barınma ve yurt sorunu yaşamamaları için Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinasyonunda whatsapp iletişim hattı kurulduğunu, gerçekleştirilecek çalışmayla yurtlarda yedek sırası bekleyen ya da barınma ihtiyacı olan öğrenciler, konaklama alanlarıyla ilgili bilgi alabilecek ve gerekli yönlendirmelerle yerleştirmeleri sağlanacak.

Öğrenciler başvurularını; Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne, 0535 016 05 44 numaralı Whatsapp hattı ve 444 56 25 numaralı iletişim hatları üzerinden yapabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.