Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu Şirvan’ın Köylerinde İncelemeler Yaptı
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Şirvan ilçesine bağlı Oya, Kayahisar, Kesmetaş, Cevizlik ve Nallıkaya köyleri ile bunlara bağlı bazı mezraları ziyaret ederek, bir dizi temas incelemelerde bulundu.
Köylerde incelemelerde bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, Vatandaşlarla görüştü ve sorunları yerinde gördü. Köy Okulları ve jandarma karakollarını ziyaret etti, öğretmen öğrenci ve Mehmetçiklerle görüştü. İnceleme yapılan köy yollarının kalitesinin yükseltilmesi için İl özel idare ve karayolları yetkililerine talimat verdi.
Köylülerle bire bir görüşen Vali Hacıbektaşoğlu kendisine iletilen sorunları tek tek not aldırarak, çözümü için yetkililere talimat verdi. Köy yollarının kalitesinin yükseltilmesi için uygun bir yerde konkesor şantiyesinin kurulması ve çalışmaların başlamasına karar verildi.
Vali Hacıbektaşoğlu ziyaret ettiği köylerde bulunan okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle görüştü, çalışmalar ve yapılacak eğitim yatırımları hakkında bilgi aldı. Vali Hacıbektaşoğlu köy çocuklarına oyuncaklar da dağıttı.
Cevizlik ve Nallıkaya Jandarma Karakollarını ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, bu bölgede yürütülen güvenlik ve asayiş çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
Güvenlik noktalarını da ziyaret eden Vali Hacbektaşoğlu buralarda nöbet tutan Mehmetçik ve güvenlik korucuları ile bir süre sohbet etti. 
Vali Hacıbektaşoğlu’nun inceleme ziyareti, Nallıkaya Köyü ilkokulunda köylülerle birlikte yapılan iftarla sona erdi. 
İncelemelerinin ardından bir açıklama yapan Vali Hacıbektaşoğlu “Bu mübarek Ramazan gününde köylerimizde incelemeler yaptık. Vatandaşlarımızla görüşüp, onların Ramazanlarını kutladık ve sorunları hakkında bilgi aldık. Okullarımızı ve jandarma karakollarımızı da ziyaret ederek, öğrenci, öğretmen ve kahraman Mehmetçiklerimizle görüştük. “ dedi.
Vali Hacıbektaşoğlu, Vatandaşlarımızın yanında olmak ve onlara destek olmak bizlerin en önemli sorumluluklarından biridir.  Bizler de her fırsatta halkımızın arasında olmaya gayret ediyoruz. Halkımızı dinleyerek bizlere ilettikleri her türlü ihtiyaç, sıkıntı ve taleplerini imkânlar çerçevesinde yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi.
Siirt’in, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin ve huzurun, hoşgörü ile yoğrulduğu kadim bir şehir olduğunu hatırlatan Vali Hacıbektaşoğlu İlimiz genelinde huzur, güven ve istikrar ortamının daha da güçlendirilmesi, kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını ve refah düzeylerini yükseltmek için devletin her türlü imkânının seferber edildiğini sözlerine ekledi.
Vali Hacıbektaşoğlu’nun ziyaret programına; İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Belediye Başkanı Necat Cellek, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram ve kurum müdürleri katıldı.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.