Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Şiddet Mağduru Doktora Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Kurtalan Devlet Hastanesi Acil Servisinde darp edilen Dr. Vedat Oran'ı, ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kurtalan Devlet Hastanesi girişinde Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür ve Kurtalan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Vehbi Yağız tarafından karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra hastane binasına geçti.

Dr. Vedat Oran'a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirterek, bu tür nadir olayların Siirt’te yaşanmasının kabul edilemez olduğunu söyledi.

Sağlık çalışanlarına şiddetin son bulması gerektiğini aktaran Vali Hacıbektaşoğlu, “İnsanlar için hayatını ömrünü adamış hiçbir hekimimiz böyle bir olayı hiç beklemez. Hekimlerimiz, çocuklarına annelerine, babalarına gösteremeye fırsat bulamadığı şefkati, sevgiyi ve hoşgörüyü hastasına veriyor. Ani bir şiddetin gelmesi çok fazla kırıcı oluyor.

Biz her türlü Şiddeti reddediyoruz. Hepimiz elimizden geleni yapacağız. Tüm kalbimizle üzüntümüzü belirtiyoruz. Her zaman sağlık çalışanlarımızın yanındayız. Yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Sağlık Bakanımız Doktorumuzu arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler, tekrar selamlarını iletiyorum. İçişleri Bakanımızı bilgilendirdim çok geçmiş olsun dileklerini iletmemizi istediler. Adalet Bakanımızın çok yakından olayı takip ettiğini biliyorum. Hekimimize tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.