Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile birlikte 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve şehitler günü dolayısıyla 19.06.2009 tarihinde Tunceli –Ovacık Karakolunda görev yaparken bölücü terör örgütü mensuplarınca kaçırılan 2 sivil vatandaşımızı kurtarmak için yapılan askeri operasyon sonucu terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan Abdulhakim Ayten’in ailesini konutunda ziyaret etti.
Vali Hacıbektaşoğlu, şehidin babası ve yakınları ile bir süre sohbet etti. Şehit ailesinin sorun ve taleplerini dinledi. Şehit yakınlarıyla yakından ilgilenen Vali Hacıbektaşoğlu, şehit ailesine çeşitli hediyeler takdim etti.
Vali Hacıbektaşoğlu, Jandarma Genel Komutanlığınca şehit Jandarma Er Abdulhakim Ayten adına Tunceli’de oluşturulan hatıra ormanına ilişkin plaketi şehidin babasına takdim etti.
Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anan Vali Hacıbektaşoğlu, “Şehitlerimizin geride kalan anne-baba eş ve çocukları ile kardeşleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. ” dedi.
Şehit babası Mehmet Ayten de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki protokol üyelerine teşekkür etti.
Şehit aile ziyaret programına, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ferat Vural,  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Gökhan Marakçı katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.