Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu Şehit Ailesini Makamında Misafir Etti
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu 1992 yılında Eruh/Ekinyolu köyünde bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Güvenlik Korucu Adil Körpe’nin eşi Meryem Körpe ve çocukları Bahattin ve Ömer Körpe’yi makamında misafir etti.

Ziyarette, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu’da hazır bulundu.

Şehit yakınlarının ziyaretlerinden onur duyduğunu ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, şehidimizin ailesine başsağlığı dileklerini yineleyerek sabır diledi.

Şehit ailesi ile sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu,“Bu kutlu vatan üzerinde huzurla yaşayabiliyorsak, bunu kahraman şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bu yüzden kahraman vatan evlatlarımızı yetiştiren şehit ailelerimiz, aziz şehitlerimizin bizlere emanettir. Bu emanetlere sahip çıkmak, yanlarında olmak asli görevimizdir.” dedi.

Vali Hacıbektaşoğlu her zaman şehit ailelerinin yanlarında olmaya, sorunlarını çözmeye ve taleplerini yerine getirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Şehit eşi Meryem Körpe de Vali Hacıbektaşoğlu’na yakın ilgi ve kabulleri için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.