Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, İL PROTOKOLÜ VE VATANDAŞLARIMIZLA BAYRAMLAŞTI
banner229

Kurban Bayramı kutlama programı, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu il protokolü ve vatandaşların katılımıyla, Siirt Polis Evi’nde gerçekleştirildi.
Kurban Bayramı nedeniyle Valilik tarafından organize edilen bayramlaşma törenine, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Bayramlaşmaya vatandaşların yanı sıra siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, şehit ve gazi yakınları, muhtarlar ve basın mensupları katıldı. 
Milli Duahan Maksut Erden’in aziz şehitlerimiz için okuduğu duanın ardından Vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Vali Hacıbektaşoğlu vatandaşların mübarek kurban bayramını tebrik etti. 
Kurban Bayramının, ülkemizin birlik ve beraberliğine, huzura ve kardeşliğe vesile olmasını dileyen Vali Hacıbektaşoğlu, " Öncelikle Kurban Bayramı'nızı tebrik ediyorum. Allah sağlıkla, huzurla sizlere ve ailelerinize nice bayramlar nasip etsin. Bu sıcak günde teşrif ettiniz. Burada olmayan, olamayan tüm Siirtli vatandaşımızın hemşehrilerimizin ve Siirt'in dışında yaşayan tüm kardeşlerimizin bayramını da tebrik ediyorum. Bizleri bu günlere eriştiren Allah’a hamdolsun. Çok yakın zamanda kaybettiğimiz şehitlerimiz var. Dün bir doktor kardeşimiz menfur bir saldırı sonucu şehit edilerek, defnedildi. Yaklaşık 1 ay önce Pervari ilçemizde iki hemşire kardeşimizi de kaybettik. Şehitlerimiz oldu. Hem Siirt'te hem Türkiye'de ve ülke dışında şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Allah nice bayramlara sizleri ve bizleri eriştirsin. Bayramınız mübarek olsun.” dedi.
Bayramlaşma programına, Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Çetiner, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Vali Yardımcısı Samet Öztürk, 3. Komando Tugay Komutan Vekili Yarbay Ertunç Emre Dertli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, Siirt Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.