Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu İftar Sonrası Esnafları Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, iftar sonrası esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Vali Hacıbektaşoğlu, Hz. Fakirullah (Güres)  Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, kendileri ile sohbet etti. Esnafların sorun ve taleplerini dinledi.
Vatandaşlara hayırlı ramazanlar dileğinde bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, daha sonra 15 Temmuz Demokrasi meydanında incelemelerde bulundu.
“ÇOCUKLARIN SEVİNCİNİ PAYLAŞTI” 
Millet bahçesinde incelemelerini sürdüren Vali Hacıbektaşoğlu, karşılaştığı çocuklarla bir süre sohbet ederek, çeşitli oyuncaklar hediye etti.
Çocuklar ile hatıra fotoğraf çekerek sevinçlerini paylaşan Vali Hacıbektaşoğlu, Millet bahçesinin kentte önemli bir değer kattığını belirterek, “Millet Bahçesi vatandaşlarımızın vazgeçilmezi haline geldiğini anne ve babaların çocuklarını güvenli bir ortamda hoşça vakit geçirebilecekleri yeşil alanları ve çocuk parkları ve yürüyüş yolları ile halkımıza hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.
Vali Hacıbektaşoğlu’nun ziyaret programına, Başkan Yardımcıları Kadir Yıldız, Ahmet Bülbül ve Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Şefik Erden eşlik etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.