Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Eğitim Kurumlarını Ziyaret Etmeye Devam Ediyor
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu Hanımefendi, okul ziyaretleri kapsamında Siirt Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Takasbank Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

İlk olarak Siirt Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, Türkiye İmam Hatipliler Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER) Siirt Şubesi tarafından temin edilen 530 adet giyim paketi öğrencilere dağıtıldı.

Lisenin dersliklerini gezerek öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu öğrencilere derslerinde başarılar diledi. 

Buradaki programa; Siirt Ak parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ve Önder Vakfı Siirt Temsilcisi Sabahattin Ataker ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Siirt Takasbank Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret etti.

Okul Müdürü Remzi Oran ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu, çalışma atölyelerini ziyaret etti.

Öğretmenlerin insan yetiştiren sanatçılarolduğunu kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, ülkemizin geleceği olan öğrencileri yetiştiren öğretmenlerin önemli bir görev ve sorumluluk taşıdıklarına işaret ederek, başarı dileğinde bulundu.

Resim Bölümünü Gezdi”

Vali Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile birlikte Resim bölümünde incelemelerde bulunarak, öğrencilerle bir süre sohbet etti. 

Okulun Resim öğretmeni Behçet Dildirim ve öğrenciler tarafından yapılan Veysel Karani Hazretleri resim tabolusu, ziyaret anısına Vali Hacıbektaşoğlu’na hediye edildi.

“Öğrencilerden Müzik Dinletisi”

Orkestra sınıfında ziyaret ettiği Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Topluluğu ile çok sesli müzik korosu, Vali Hacıbektaşoğlu’na mini müzik dinletisi sundu. 

Öğrencileri ile bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilere başarılar dileyerek, müzik yanında kitap okumaları ve spor yapmaları tavsiyelerinde bulundu.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2 yıl önce

Vali beyi anladım da işkur müdürünün eğitim kurumlarını gezme vasfı nedir gitsin siirtteki işsizliğe çözüm için kafa yorsun