Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı
banner229

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Vali Osman Hacıbektaşoğlu ilimizde görev yapan basın mensuplarını belediyenin Kızlartepesi Parkında bulunan sosyal tesislerinde ağırladı.

Vali Hacıbektaşoğlu yaptığı konuşmada yönetici ve basın mensuplarının birlikte çalıştıklarını belirterek “ Toplumun refahı ve daha iyiye gitmesi için çalışıyoruz. Bizim çalışmalarımızın geniş kitlelere yayılmasını sağlıyorsunuz. Çoğu zamanda gazeteciler sorunları dile getirerek yöneticilerin dikkatini o soruna yöneltiyor ve çözülmesini sağlıyorlar. Bu nedenle çok önemli bir görevi ifa ediyorlar.”  Dedi.

Basın mensuplarının günlerini kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu en deneyimli gazeteci olarak Ahmet Arıtürk’e bir buket çiçek takdim etti. Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra güncel bazı konulara değindi. Ekonomik duruma değinen ve bu durumdan en kısa zamanda kurtulacağımızı belirten Vali Hacıbektaşoğlu Kazakistandaki olaylara dikkat çekti. Vali Hacıbektaşoğlu “İşte Kazakistan çok önemli bir ülkü.

Buradaki hadise birkaç gün içerisinde olmuş bir hadise değil. Ama biz onu birkaç gün içeresinde olmuş gibi görüyoruz. Öyle değil. İlginç şeyler oluyor. İlginç şeyler yaşanıyor. Bizden ilgisiziz alakasız değil. Çok irtibatlı, çok yakın konular. Allah ülkemize güç kuvvet versin. Allah bu devletin bu milletin birlik ve beraberliğini bozmasın. “  dedi.

Pandemiye de değinen Vali Hacıbektaşoğlu, omicron varyantının hakim varyant haline geldiğini belirterek, önlemlere daha sıkı sıkıya uyulmasını ve aşılama çalışmalarının ihmal edilmemesini istedi.

Vali Hacıbektaşoğlu, son günlerde pozitif vakalarda bir artış olduğunu da açıkladı. Piyasadaki fiyat artışlarının devam ettiği yönündeki bir soruyu da cevaplandıran Vali Hacıbektaşoğlu bu konuda denetimleri arttırılacağını ifade etti.

Vali Hacıbektaşoğlunun davetine basın mensuplarının yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Bülbül v e Kadir Yıldız'da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.