Bu haber kez okundu.

Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Ait İşhanının Yıkımına Başlandı
banner229

20 yıla yakın bir süreden beri  Siirt’in bağrında bir kangren haline gelen Vakıflar  Genel Müdürlüğüne ait Güres Caddesi üzerinde bulunan arsada inşa edilecek iş merkezi,otopark ve otel için ilk adım atıldı.

İnşaatın yapılacağı alanda bulunan işyerlerinin bazılarının tahliye işlemleri devam ederken bazı binalarda  yıkım çalışmalarına başlandı.

Bu kapsamda eski Emlak Kredi Bankası binasının zemin katında bulunan işyerlerinin kapı ve pencereleri  sökülmeye başlandığı görülüyor.

Öten yandan bazı işyerlerinin sahip ve kiracılarının Vali Osman Hacıbektaşoğlu'ndan kendilerine yapılan tebligatta belirtilen sürenin on gün kadar uzatılması talebinde bulundukları ve bunun uygun görüldüğü öğrenildi.

İşyeri kiracı ve sahiplerine  geçen hafta yapılan tebligatta, iş yerlerini 9 Mayıs Pazartesi gününe kadar boşaltmadıkları takdirde elektrik ve sularının kesileceği belirtilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.