Bu haber kez okundu.

Vaka Sayısı Düşmeye Devam Ediyor
banner229

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından 16-22 Ekim'de illere göre her 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayılarını paylaştı. Her 100 bin kişide ilimizde Kovid-19 vaka sayısı 33.53 olarak duyuruldu.

Sağlık Bakanlığın yüz bin nüfusa denk gelen vaka sayısını esas alarak yaptığı hesaplamalarda ilimizdeki vaka sayısı 33.53 olarak duyuruldu. Bu oranla ilimizde bir hafta içerisinde görülen pozitif vaka sayısı 110, günlük vaka sayısı da 15 civarında gerçekleşmiş oldu. Yüz binde 33.53 oranı ile Siirt ülke genelinde , 20.64 lük bir orana sahip Şırnak ilinin ardından ikinci sırada yer aldı.

Şırnak ve Siirt illerini yine bir bölge ili olan  Van takip ediyor. Vandaki oran ise 36.89 olarak duyuruldu. Siirt’teki vaka oranı geçtiğimiz hafta  40,17 olarak açıklanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.