Bu haber kez okundu.

Umut Kervanı Ramazan Öncesi İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım Dağıttı
banner229

Rahmet, merhamet ve yardımlaşma ayı olan Ramazan öncesi Siirt Umut Kervanı, mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi ve kahvaltılık yardımında bulundu.

Siirt Umut Kervanı, "Umut Ayı Ramazan Ayı" sloganıyla mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi ve kahvaltılık yardımında bulunurken yardımların Ramazan ayında artacağı belirtildi.

Siirt Umut Kervanı Başkanı Ramazan Tokdemir, yaptığı açıklamada Ramazan öncesi yüzlerce muhtaç aileye ulaşarak yardımlarda bulunduklarını söyledi.

Hayırseverler ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü vazifesi gören Siirt Umut Kervanı, hayırseverlere çağrıda bulundu.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Siirt Umut Kervanı Başkanı Ramazan Tokdemir, şu bilgileri paylaştı:

İftar ve sahurda bizim de katkımız olsun istiyorsanız biz köprü olmaya hazırız

“Ramazan öncesi fakir, muhtaç ve yetim ailelere yardımda bulunduk ramazan ayı boyunca da yardım etmeye devam edeceğiz. Ramazan ayı bereket ve mağfiret ayıdır. Bu hayır yarışında ortak olmak ve bir katkı sağlamak amacıyla bütün hayırsever kardeşlerimize şu çağrıyı yapmak istiyorum: “Diyoruz ki iftar ve sahurda bizim de katkımız olsun istiyorsanız biz köprü olmaya hazırız.”

Ramazan ayı boyunca da bu yardımları yapmaya devam edeceğiz

Ramazan ayı öncesi bu gün 50 den fazla aileye gıda ve nakit yardımda bulunduklarını ifade eden Tokdemir, “Ramazan ayı boyunca da bu yardımları yapmaya devam edeceğiz. Siirt Umut Kervanı Olarak bütün hayırsever kardeşlerimizden şu hassasiyeti bekliyoruz: ‘Salgın sonrası fiyat artışı ile birlikte yetim ve muhtaç alilerimizin alım gücü neredeyse kalmadı.Gelin hayırseverler olarak yetim ve muhtaçların elinden tutalım ve yardımda bulunalım.’ Bu ayda yapılacak yardımların bire bin sevapla karşılık bulduğu bir zaman dilimine girmiş bulunuyoruz.” şeklinde konuştu


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.