Bu haber kez okundu.

TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nu Ziyaret Etti
banner229

Türkiye Gençlik Vakfı TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. 
Vali Hacıbektaşoğlu, TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci ile bir süre görüşerek sohbet etti.
TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, Türkiye Gençlik Vakfının yürüttüğü çalışmalar ve faaliyetler hakkında Vali Hacıbektaşoğlu’na bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu, ziyaretin anısına TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci’ye şanlı Türk bayrağı işlemeli bir tiftik battaniyesi hediye etti.
Ziyarette, TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci’ye Teşkilat Koordinatörü Zafer Karamağara, Tügva Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Muhammed Ahmet Şuekinci, Siirt İl Temsilcisi Abdullah Tetik ve beraberindekiler eşlik ettiler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.