Bu haber kez okundu.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndan Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’ya Taziye Ziyareti
banner229

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, vefat eden Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu’nun annesi Macide Kuzu için ‘Kuzu’ ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Hisarcıklıoğlu Kuzu ailesine baş sağlığı diledi.
Siirt’e gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu, beraberindeki Ankara Ticaret ve Sanayi Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, KGF Başkanı Erdoğan Özegen, Nevşehir TSO Başkanı Arif Parmaksız, Şırnak TSO Başkanı Osman Geliş ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu, ve yönetim kurulu üyeleri Servet Kuzu, Özen Kuzu ve Siirt Valisi/Belediye Başkanvekili Osman Hacıbektaşoğlu tarafından karşılanan Hisarcıklıoğlu, Kuzu ailesinin taziyesinin yapıldığı Siirt Ensar Camii’ne gelerek taziye ziyaretinde bulundu.   
Hisarcıklıoğlu, TOBB Camiasında en çok tanınan ve bilinen Başkanlardan Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’nun kıymetli annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirtti.
 TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.
Hisarcıklıoğlu, Siirt’teki taziyenin ardından bölge toplantısına katılmak üzere Diyarbakır’a gitti.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.