Bu haber kez okundu.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın Medya Siirt Büromuzu Ziyaret Etti
banner229

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, İdari Mali İşler Müdürü Seyfettin Aykaç ile birlikte Medya Siirt büromuzu ziyaret etti.

Medya Siirt Genel Yayın Yönetmeni Turan Koyuncu ile sohbet eden Başkan Aydın Tillo ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Tillo ilçemizde yapılacak Tekstil Kent projesinin startını verdiklerini belirten Başkan Aydın, kazı çalışmalarının başladığını yarında temelinin atılacağını belirterek, yakın zamanda Tekstil Kent projesine start vereceklerini tamamlanmasıyla birlikte gençlere istihdam olarak döneceğini söyledi.

Başkan Aydın, ayrıca ilçede Lokum Fabrikasının kurulacağını Fabrikayı yapacak firmanın makinalarını kurmaya başladığını ve yakın zamanda da hizmet vermeye başlayacağını müjdeledi.

Aydın, GAP, DİKA ve Kültür Bakanlığına proje sunduklarını yapmış oldukları projelerle Tillo’ya hayat vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Millet Bahçesinde çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Aydın, Tillolu vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, Tillolu vatandaşların hizmetin en güzeline layık olduğunu belirtti.

Tillo’ya Turzim’de çığır açacak projeler geliştirdiklerini ve yılda yaklaşık 1 milyon turisti çekecek hamleler yaptıklarını belirten Tillo Belediye Başkanı idham Aydın, “Tillo’da turizmin canlanması noktasında ve marka şehir olması noktasında yenilikçi projeler geliştirdiklerini ve İlçeye 2 adet konuk evi kazandırdıklarını ifade etti.

İlçede istihdam alanları açmak için vargücüyle çalıştığını belirten Başkan Aydın, Tekstil Kent Projesi ve yeni açılacak olan olan lokum fabrikasıyla birlikte gençlere istihdam yaratacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.