Bu haber kez okundu.

Tarz ve Stil Sahibi Erkeklere Saat Modelleri
banner229

Saat modelleri erkek müşteri çeşitli özelliklerden etkilenmektedir. Farklı modellerde bulunan takvim özellikleri, yılın tarihini takip etmeyi kolaylaştırır. Bu nedenle, bir plan oluştururken ek takvimleri kontrol etmenize gerek yoktur. Ek olarak, alarmlı bir modelle ihtiyacınız olan hatırlatıcısistemleri olan bir model alabilirsiniz. Bu kol saatleri doğru zaman aralıklarını ölçmeyi kolaylaştırır. 

Saatlerde ki ATM Ne Anlama Gelir?

Saat modelleri erkek kullanıcıların suya dayanıklılık açısından da üstün başarıları vardır. Suya dayanıklılık çoğu saatte bulunan bir özelliktir. Saatlerin açıklamalarına bakarsanız, ATM olarak değerlendirildiğini görebilirsiniz. Bu, ürünün su geçirmezliğini gösteren bir değerlendirmedir. Bu, saatlerin hepsiyle yani su geçirmez ürünlerle yüzebileceğiniz anlamına gelmez. ATM, bir cihazın dayanabileceği bir basınç birimidir. 

3 ATM, basınç süresinde bulunan en düşük basınç seviyesidir. 3 barda, yüzünüzü yıkarken bileğinizden çıkarmak zorunda kalmamanızı garanti eder. Denizde kullanıma uygun değildir. Mümkünse sudan da kaçınılmalıdır. 5ATM basınçlı model için bu, saatinizi çıkarmanıza gerek kalmadan havuzda veya duşta kullanmaya devam edebileceğinizi gösteriyor. 10ATM denizde kullanıma uygundur. Çok derin olmadan şnorkelle dalış için uygundur. 20 bar seçeneği profesyonel kullanım için uygundur. 

Dalış yaparken bile kullanılabilecek profesyonel bir modeldir. 50 bar’daki ürün 500 metre derinliğe dayanabiliyor. Sadece derin denizlere karşı değil, aynı zamanda manyetik alanlara, tuzlu su direncine ve şiddetli darbelere karşı da güçlüdür. Bu derinlere dalabilir ve tüm su altı aktivitelerine katılabilirsiniz anlamlarını taşımaktadır. 100ATM su geçirmezlik seçeneği ile tüm su sporlarını yapabilir, su geçirmezlik endişesi duymadan saatinizi rahatça kullanabilirsiniz.https://www.welderwatch.com/tr/erkek-saat/ adresi sayesinde saat modelleri erkek ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.