Bu haber kez okundu.

Sokaklar Bizim 3X3 Basketbol Gençlik Kupası Bölge Finalleri Sona Erdi
banner229

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın sporu toplumun her kesimine yaymak, gençlerin beden-ruh sağlıklarını geliştirmek amacıyla hayata geçirdiği 9 ilden kız ve erkek toplam 144 sporcunun katıldığı “Sokaklar Bizim 3X3 Basketbol Gençlik Kupası" bölge finalleri sona erdi.
İlimizin tanıtımı ve basketbolun gelişimi açısından da büyük önem taşıyan finallere kızlarda 6, erkeklerde de 7 takım olmak üzere 13 takım ter döktü.
Oldukça çekişmeli  geçen turnuvada erkeklerde Mardin kızlarda da Gaziantep takımları birinci olarak 26-29 Haziran 2022 tarihinde  Konya’da düzenlenecek olan finallerde bölgemizi temsil etmeye hak kazandılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati KISACIK yaptığı açıklamada bundan sonraki dönemlerde de bölgesel ve ulusal nitelikteki sportif etkinliklerin ilimizde gerçekleştirilmesi için çaba harcayacaklarını söyledi .

KISACIK “ Bütün spor etkinlikleri özellikle de bölgesel ve ulusal nitelikte olanlar o ilde sporun gelişimine önemli katkı yaptıkları gibi kentin ekonomik ve sosyal yönlerden de katkıda bulunmaktadırlar. Çok başarılı bir finaller gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde de benzer etkinliklerin ilimizde düzenlenmesi için çaba harcayacağız.” dedi






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.