Bu haber kez okundu.

Şöför İş İlanları
banner229

Şöför İş İlanları genellikle tecrübesi olan şöförlerin tercih ettiği ilanlardır. 
Servis aracını trafik kuralları çerçevesinde kullanın, aracın içini ve dışını temizleyin ve kullanıma hazır tutun. Aracın temel bakım hizmetlerinin (yağ kontrolü, su basıncı, lastik basınç değerleri vb.) bizzat yapılabilmesi için araç üzerinde bulunması gereken aletlerin bakımlarının doğru yapıldığından emin olunuz. Şoförler, karayolu üzerinde ticari tescilli araçlarda ulaşım hizmeti veren, gerekli belge ve eğitime sahip kişilerin pozisyonlarıdır. Şöförler uzun ol yaptığı için tecrübesiz uzun yola gidilmez. 

Şöför İş İlanları İçin Ne Gereklidir?

Özel sürücü, sizin veya başka bir kişinin ulaşım aracını başka bir kişi adına belirli bir amaç için kullanan kişidir. Aracın tüm bakım işlerinden sorumludur. Durum, kullandığınız ulaşım aracına bağlıdır, ancak genel olarak B Kategorisi sürücü belgesine sahip herkes özel sürücü olabilir. Özel şoförler, görünüş ve ilişkiler açısından iyi donanımlı, güvenli ve trafik kurallarına uygun bir şekilde araç kullanmalıdır. Şöför İş İlanları sitesinde şöför ilanları bulunmaktadır.

Şöför İş İlanları İçin Bazı Kanunlar Vardır 

Genel Yönetim Hizmet Sınıfı 657 Sayılı Kamu Hizmeti Kanunu çerçevesinde Genel Yönetim Hizmet Sınıfı (G0054H), kamu kurum ve kuruluşlarında idari, icra, büro ve benzeri hizmetleri yürüten memurlar ile 9 diğer memurlardan oluşan bir sınıftır. Şöförler bu sınıf çerçevesinde işe alınır. Şöför iş ilanları için https://www.elemanuzmani.com/sofor-is-ilanlari sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.