Bu haber kez okundu.

Siyer-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması Okullarda ve Kurslarda Tanıtılıyor
banner229

Siirt İl Müftülüğü, "Siyer-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması" hakkında bilgi vermek için ziyaret ettiği okullar ve Kur’an kursu öğrencilerini yarışmaya teşvik ederek başvurularını alıyor.  Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde düzenlenen Siyer-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması'na gençler yoğun ilgi gösteriyor.  
Gençlerin Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i (s.a.s.) tanıma ve O'nun mesajını anlamaları amacıyla hazırlanan yarışma ile milli ve manevi duyguların geliştirilmesine katkıda bulunulması hedefleniyor.  
Bu kapsamda Siirt  İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Mehmet Nafih Baydarman, okullarda  ve Kur’an kurslarında Siyer-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması'nı tanıtarak öğrencilere yarışma hakkında bilgi veriyor.  
Baydarman, yarışmaya müracaatların devam ettiğini, ortaokul öğrencileri arasındaki yarışanın birincilerine ödül verileceğini söyledi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.