Bu haber kez okundu.

Şirvan’da Koruyucular, Pervari’de Yolcu Minibüsü Kurtarıldı
banner229

Siirt’in Şirvan İlçesine Elmadalı köyünde koruyucular, Pervari İlçesine bağlı Yapraktepe köyüne gitmekte olan yolcu minibüsü Siirt İl Özel İdaresi Karla Mücadele Ekipleri tarafından kurtarıldı.

Şirvan İlçesine bağlı Elmadalı köyünde nöbet değişimine gitmekte olan koruyucular yağan aşırı karda ötürü mahsur kaldılar. Mahsur kalan koruyucuların ihbarını alan ekipleri koruyuculara ait araçları kurtararak güvenli bir şekilde nöbet değişimine gitmeleri sağlandı.

Pervari İlçesinde ise akşam saatlerinde Pervari İlçe Devlet Hastanesinde Yapraktepe köyüne gitmekte olan köy yolcu minibüsü yolda mahsur kaldı. Araç içerinde toplamda 12 yolcunun olduğunu belirten Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat; “Karla mücadele çalışmalarımız Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatları doğrultusunda devam etmektedir. Ekiplerimiz gelen ihbarlarını anında değerlendiriyor. Şirvan İlçesi Elmadalı köyünde mahsur kalan köy koruyucuları kurtarıldı.

Pervari’de ise Yapraktepe köyüne giden yolcu minibüsü ise yolcuları ile birlikte güvenli bir şekilde kurtarılarak köylerine ulaştırıldı. Sizlerin aracılığınız ile köy yollarımızı kullanacak olan sürücüleri tekrar uyarıyoruz. Trafiğe çıkmadan önce kış lastikleri takmalarını araçlarında ise zincirlerinin bulundurmaları ricasında bulunuyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.