Bu haber kez okundu.

Siirt’te Yaz Spor Okullarına Kayıtlar, 20 Haziran Pazartesi Günü Başlıyor
banner229

Her yaz tatilinde olduğu gibi bu yaz tatilinde de ilimizde yaz spor  okulları açılıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çok değişik branşlarda açılacak yaz spor okullarına kayıtlar, 20 haziran pazartesi günü başlıyor.

Anne babaları çocuklarını yaz spor okullarına kayıt etmeye davet eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık yaptığı açıklamada “Çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı sağlamak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla il ve ilçelerimizde her yıl uygulanan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okullarına kayıtlarımız 20 Haziran 2022 Pazartesi günü başlıyor.

Milli Eğitim  Bakanlığının  2021-2022  eğitim  öğretim  takviminin  haziran  ayında tamamlanması  ile  birlikte  05-18  yaş  aralığındaki  çocuk  ve  gençlerin  yaz  spor okullarına başvurularını bekliyoruz. Branşını seç spora başla.” Dedi.

Kısacık başvuru için il müdürlüğü spor servisinden alınacak  kayıt formunun doldurularak  kayıt yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.