Bu haber kez okundu.

Siirt'te Kar Yağışı Karayolunu Olumsuz Etkiledi
banner229
Siirt'te 30 Aralık tarihi itibari ile etkili olan kar yağışı nedeniyle kar kalınlığın 3 metreyi geçtiği Pervari-Doğan grup köy yollu 14 gün sonra ulaşıma açıldı.
Kapalı olan Eruh-Şırnak yolu çalışmaları devam ediyor. Siirt'te kar yağışı nedeniyle valilik bünyesinde kurulan ve Afet ve Acil Durumu Müdürlüğü (AFAD) tarafından yürütülen kriz merkezi sorumlusu Cahit Akkoyun, kapanan Siirt-Şırnak karayolunun 9 gün aradan sonra açılan karayolun yoğun tipi nedeniyle tekrardan 4 gündür kapandığını söyledi.
Karayollarının Siirt ve Şırnak'taki ekiplerinin ortak çalışmasıyla yol açma çalışmaları devam ettiğini dile getiren Akkoyun, "Siirt'te 14 gün önce etkili olan ve bir hafta süren yağışlar nedeniyle İl genelinde kapanan 270 köy yollun tamamı açıldı.
En son Pervari ilçesinin Doğan köyü yolu 3 metreyi aşan kar dolayısıyla 14 gün boyunca kapanan yolumuzu bugün itibari ile ulaşıma açıldı. Köy yollarımızda temizlik ve yol genişletme çalışmaları devam ediyor.
İl Özel İdaresi ve Karayolları ekiplerimiz aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bizde AFAD olarak çalışmaları yakından takip ediyoruz" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.