Bu haber kez okundu.

Siirt’te İşyeri ve Kurumdan Hırsızlık Yapan 2 Kişi Tutuklandı
banner229

Siirt'te bir iş yeri ve kurumdan hırsızlık yaptıkları belirtilen iki kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine konuldu.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada konu ile ilgili olarak ş şu bilgilere yer verildi 02.02.2022 tarihinde Doğan Mahallesi Mithat Öktüren Caddesindeki bir adreste meydana gelen İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak; Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olarak  yapılan kamera ve saha çalışmalarında olayın faillerinin A.Ö. ve Ö.Ü. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş, Ö.Ü. isimli şahıs 10.02.2022 günü yakalanmış, A.Ö. isimli şahıs ise 11.02.2022 günü yakalanmış olup olayın faili olan İki(2) şahıs 11.02.2022 günü çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanmıştır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.