Bu haber kez okundu.

Siirt’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu Verildi
banner229

Siirt Valiliği, Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümü dolayısıyla resepsiyon verdi. Vali Osman Hacıbektaşoğlu ile eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Barden Otel'deki resepsiyonda davetlileri karşıladı, bayramlarını kutladı.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu ile eşi Güney Hacıbektaşoğlu’nun misafirleri karşılaması ile başlayan resepsiyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu. Daha sonra Vali Osman Hacıbektaşoğlu bir konuşma yaptı.

Cumhuriyete yedi düvele karşı kazanılan  zorlu bir zaferin sonunda kavuşulduğunu belirten Vali Hacıbektaşoğlu birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Resepsiyonda daha sonra Vali Hacıbektaşoğlu ve eşi masaları tek tek dolaşarak konukların bayramını kutladılar. Resepsiyon pastanın Vali Hacıbektaşoğlu ve eşi ile konuklar arasında bulunan minik bir kız çocuğu tarafından kesilmesi ile sona erdi.

Resepsiyona mülki adli, askeri  erkan ile kamu kurum ve kuruluş yöneticileri  ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.