Bu haber kez okundu.

Siirtli Kadınlar Karadeniz'i Gezdi
banner229

Siirt Valiliğinin desteği ile Aile Destek Merkezi (ADEM) bünyesinde açılan mesleki eğitim kurslarına katılan 45 kadın, Karadeniz gezisine götürüldü.

ADEM Koordinatörü Nurten Temiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2016-2017 yıl sonu etkinlikleri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı "ADEM Projesi" kapsamında 45 kadın kursiyerle Karadeniz'i gezdiklerini söyledi.

Önce Erzurum daha sonra Trabzon ve Rize'yi gezdiklerini belirten Temiz, şöyle konuştu: "Gezimiz çok güzel geçti. Fındık, çay fabrikasına gittik. Gezimizdeki amaç, kızlarımızın sosyalleşip, sanatsal eğitimlerine destek vermekti. Bir amacımız da yıl sonu kurs bitiminde 'doğudan-batıya' öğrencilerimizi harmanlamak ve kaynaştırmaktı. Kadınlarımız genelde ev hanımı olduğu için ilk defa denizi gördüler ve gerçekten o heyecanlarını görmeye değerdi."

Kursiyerlerden, Emel Yılmaz da ilk defa deniz gördüğünü ve çok heyecanlandığını söyledi.

Yılmaz, "Çok güzel bir geziydi, ilk kez denizi gördük, bu yüzden hocalarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli 7 yıl önce

Her taşın altında nurten temiz ve hül ya kılıçvuran var bu iki hanfendiye cok dikkat etmek lazım medyamatik algı yapma yetenekleri çok fazla var bir algı üzerinde hep bi yerlere varmışlar veya varmaya calışıyorlar başka bişe yaradıkları yok fotto moto vs hizmet sıfırrr