Bu haber kez okundu.

Siirtli İlk Kadın Kaymakamı Elif Çelik Göreve Başladı
banner229

Siirt Eruhlu hemşerimiz Elif Çelik'in ilk görev yeri Balıkesir iline bağlı Marmara İlçe Kaymakamlığı oldu.

Eruh Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyfettin Çelik’in kızı olan Elif Çelik, Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Fakültesi mezunu olup, Kaymakamlık stajını Batman’da başarıyla tamamlarken, İçişleri Bakanlığı tarafından Balıkesir Marmara ilçesine Kaymakam olarak atandı ve göreve başladı.

Medya Siirt olarak Kutlar, başarılar dileriz.

KAYMAKAM ELİF ÇELİK

11Nisan 1997 yılında Siirt'in Eruh ilçesinde doğan Kaymakamımız, ilkokul ve ortaokul öğrenimini Eruh'ta; lise öğrenimini Diyarbakır Sosyal Bilimler Lisesi'nde tamamladı.

Ardından lisans eğitimine 2016 yılında Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde başladı. 2020 yılında mezun oldu. 2022 yılında yapılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Mülki idare Amirliği mesleğine intisap etmiştir.

Kaymakam Elif ÇELİK, İçişleri Bakanlığının 29.09.2023 tarihli onayı ile "Marmara Kaymakamı" olarak atanmış olup; 09.10.2023 tarihinde ilçedeki görevine başlamıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Havva Çelik 2 ay önce

MaşAllah tabareke Allah