Bu haber kez okundu.

SİİRT VALİ YARDIMCILIĞINA ATANAN MEHMET SERT GÖREVE BAŞLADI
banner229

Kastamonu/Daday Kaymakamlığı’ndan, Siirt Vali Yardımcılığı görevine atanan Mehmet Sert görevine başladı.
12 Ağustos 2022 tarih ve 31921 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı’nın 2022/392 sayılı kararnamesi ile Siirt Vali Yardımcılığına atanan Vali Yardımcısı Mehmet Sert,  22 Ağustos 2022 tarihinde görevine başlamıştır.
Vali Yardımcımıza yeni görevinde başarılar dileriz.

VALİ YARDIMCISI MEHMET SERT’İN ÖZGEÇMİŞİ;
Mersin'in Mut ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini burada tamamladı. 2013 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden mezun oldu.
T.C. Maliye Bakanlığı'nda Gelir Uzman Yardımcısı unvanı ile memuriyet deneyimi kazandı. 2017 yılında yapılan T.C. İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Sınavını Türkiye birincisi olarak kazanarak, 2018 yılında Balıkesir Valiliğinde Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Sırası ile Balıkesir ilinde il merkez stajını, Ankara ilimizin Kızılcahamam ilçesi ve Çanakkale ilimizin Ezine İlçelerinde Kaymakam refikliği stajını tamamlamasının ardından, Manisa ilimizin Köprübaşı ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görevi yaptı. Yine Manisa ilimizde Mülkiye teftiş stajını tamamlamasının ardından yurtdışı dil eğitimi için İspanya'nın Madrid şehrinde bulundu.  
Üniversidad Complutense de Madrid de altı ay süreli İspanyolca dil eğitim aldı. Bu süre zarfında dil eğitimin yanı sıra İspanyol yönetim sistemi üzerine bir dizi araştırma faaliyetlerinde bulundu. 
Vali Yardımcısı Sert, İçişleri Bakanlığının 11.09.2020 tarihli atama Onayı ile Daday Kaymakamı olarak atanmıştır.
Evli ve iki çocuk babası olan Mehmet Sert, İngilizce ve İspanyolca bilmektedir.
Vali Yardımcımız Sayın Mehmet Sert, 12 Ağustos 2022 tarih ve 31921 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı’nın 2022/392 sayılı kararnamesi ile Siirt Valiliğine Vali Yardımcısı olarak atanmış, 22 Ağustos 2022 tarihinde görevine başlamıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.