Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, TOGG Aracını Teslim Aldı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu Oda bünyesinde kullanılacak olan “56 TOG 156” plakalı oltu rengindeki Türkiye'nin ilk yerli ve milli doğuştan elektrikli otomobili #TOGG #T10X akıllı cihazımızı teslim aldı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu yaptığı açıklamada; 60 yıllık hasreti sona erdiren, Türkiye’nin otomobilini ülkemize kazandıran, bize bu gururu yaşatan başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdogan ve TOBB Başkanımız Sn. Rıfat Hisarciklioglu olmak üzere emeği geçen tüm paydaşları kutladı.

Yerli ve Milli aracın kendilerini gururlandırdığını belirten Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu,“Yerli ve Milli aracımızın olması bizi gururlandırdı, onurlandırdı. Ülkemizi gururlandırdı. Bu gelişme ile birlikte bizde bu dünyada teknolojik gelişmelerde varız dedik.

TOGG’u teslim alan ve sürüş deneyimini yaşayan Başkan Kuzu, Türkiye Yüzyılı için yerli ve milli bir araç olan TOGG’un farklı bir sürüş keyfi verdiğini belirtti.

Başkan Kuzu, yapılan teknolojik atılımlarla birlikte yerli ve milli markaların Türkiye’nin oyun kuran bir devlet haline geldiğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.