Bu haber kez okundu.

SİİRT TSO BAŞKANI GÜVEN KUZU, ATO BAŞKANI GÜRSEL BARAN'I ZİYARET ETTİ
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ı makamında ziyaret etti. 

Siirt TSO Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu,İki oda arasında yapılabilecek çalışmalar, ikili işbirliği ve bölge sorunlarının konuşulduğu toplantıda yakın ilgi ve alakalarından ötürü ATO başkanı Gürsel Baran’a  teşekkür etti.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran yaptığı konuşmada; Siirt TSO Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, göreve geldikleri günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Ankara Ticaret Odası kapılarının bütün Siirtlilere açık olduğunu söyledi. 

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’ya teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alı caycı 3 yıl önce

sayın guven kuzu Allah sebi siirt lilerin basından eksık etmesin Allah kuzu gurubundan razı olsun Allah yar ve yardımcıları olsun