Bu haber kez okundu.

Siirt'te Kış Lastiği Denetimleri Yapıldı
banner229

Zorunlu kış lastiği uygulamasının 1 Aralık itibarıyla başlaması nedeniyle ilimizde denetim yapıldı.

Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nde 1 Aralık itibarıyla zorunlu kış lastiği uygulamasının başlaması nedeniyle denetim yapıldı.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluğunun başlamasıyla Siirt Otogarında denetim yaptı.

Otobüs lastiklerinin kış lastiği olup olmadığı ve diş derinliklerin 4 milimetre şartına uyup uymadığı "kumpas" adlı aletle ölçülerek polis ekiplerince incelendi.

Ayrıca şoför ve otobüsün belgeleri, takometre, çekme halatı, zincir seti, ilk yardım çantası ve trafik ikaz işareti gibi ekipmanlar da denetlendi. Uygulamada, sürücülerin araçlarına kış lastiği taktığı görüldü.

Denetlemelerin kazaları ve olası can kayıplarını önleyeceğini dile getiren araç sürücüleri, uygulamadan memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.