Bu haber kez okundu.

Siirt'te Düğün Salonlarında Covid Denetimleri Devam Ediyor
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri düğün salonlarında covid 19 önlemlerine yönelik denetimlerini sürdürüyorlar. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada 2 düğün salonun denetlendiği duyuruldu.

Açıklama şöyle; 02.09.2021 günü Yeni Mahalle Şehit Halis Şimşek Polis Merkezi Amirliği idaresindeki ekipler Kerem düğün salonu 250 kişi, Ece düğün salonu 100 kişi ile gerçekleştirilen düğünler kontrol edilmiş,  30 kişinin HES kodu kontrol edilmiş , kontrol edilen şahısların risksiz grupta olduğu anlaşılmış olup, bahse konu yerlerin Covid 19 salgını kapsamındaki kurallara riayet ettikleri görülmüş ve işletme sahibi ile düğün sahibine havai fişek atılmaması ve konvoyda korna çalınmaması yönünde ikazlarda bulunulmuştur.

SİİRT EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.