Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti THY Genel Müdür Yardımcısı Levent Yımaz'la Görüştü
banner229

Siirt’te tarifeli uçak seferlerinin başlatılabilmesi için çabalar devam ediyor. Siirt Valisi Ali Fuat Atik bu amaçla THY Genel Müdür vekili Levent Yılmaz’la görüştü.

Siirt halkının haklı hava seferlerinin yapılmasını istediklerini ve kendilerinin bunların temsilcisi olarak burada bulunduklarını belirterek, bu konuda kendilerine destek verilmesini istedi.

Hava seferlerinin olmamasının Siirt’i olumsuz yönden etkilediğini belirten Vali Atik, bu konuda ısrarcı olacaklarını ve il olarak bu konuda her türlü katkıyı yapacaklarını söyledi.

Genel Mudur Vekili Yılmaz’da şirket olarak Siirt’e seferlerin başlatılması için çalışma içerisinde olduklarını belirterek, olaya ticari olarak bakmadıklarını söyledi. Genel Müdür Vekili Yılmaz, araştırma çalışmalarının olumlu sonuçlanmasını umduklarını, bunun sonuçlanması ile ifade ederek, seferlerin başlatılması için uçak temin edilebileceğini ifade etti.

Konu ile ilgili ayrıntılı  açıklama, Vali Atik tarafından Siirt dönüşünde yapılacak.

Heyette Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, İl Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, ve AK Parti Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu da bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEMET 7 yıl önce

sayın valim ve barebarindeki heyete teşekkürler, bu ilk olumlu icraatınız inşAllah hayırlı olacaktır.

Avatar
yılmaz 7 yıl önce

ben bu fotoğrafta yasin AKTAY, Tillo, Şirvan, Kurtalan ve Pervari belediye başkanlarını göremiyorum, yoksa bunların umurunda değilmi havalimanı, tabi bunların makam araçları emirlerinde gece yarısı olsa batmana , d.bakıra gidip gelirler onların umurunda değil.Vah benim memleketim vah.

Avatar
ahmet karto 7 yıl önce

Bırakalım boş hayalleri neden kabulanımıyoruz Siirt havalanı uçaklar için çok tehlikeli ve risk teşkil etmektedir.Kurtalan da yapılacak olan havaalanı şimdiye kadar bıraksaydılar bitmişti ama bu arap lobisi hiç bir zaman kendilerinden başkasını sevemediler ama Reisin Kurtalana sözü var kım ne yaparsa yapsın bu havaalanı kurtalanda yapılacak hiç bir güç buna engel olamıyacak gerekirse kurtalan da binlerce imza toplanıp sayın cumhurbaşkanımıza göndeririz bu ayrımcılığı bırakalım artık bız kardeşiz

Misafir Avatar
burak can 7 yıl önce @ahmet karto

hemen attın iftirayı. kabul etmeyen kurtalan lı arazi sahipleri.amaç daha çok istimlak parası almak. birde yaşın yetiyorsa hatılıyacaksın şimdi kullanılan yol üzerindeki ayne köyünün bitiminde yol yıllarca tamamlanadı tek şerit kullanıldı.neden biliyormusun mahkeme verildiğinden. bir daha abuk sabuk konuşarak ırkçılık yaparak iftira atma. önce hakikatları araştır.

Beğenmedim! (0)