Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti Ankara’da Bakanlarla Görüştü
banner229

AK Parti Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç başkanlığındaki heyet Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Sağlık Bakan yardımcısı Halil Eldemir ile görüştü.

AK Parti Milletvekili Osman Ören,AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Pervari belediye Başkanı Tayyar Özcan,Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın,Veysel Karani Belde Belediye başkanı Murat Akgün,Atabağı Belde Belediye Başkanı  Tayyar Lale, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, Beğendik Belde Belediye Başkanı Görgün Özdemir ve Kurtalan ilçe Başkanı Haşim Karaatay ile birlikte ilimizin ihtiyaçlarını iletmek üzere Sağlık Bakan yardımcısı Halil Eldemir ile görüşerek,Siirt Eğitim ve araştırma hastanesinin son durumu ve hastanenin ihtiyaçlarını iletti.

 Heyet daha sonra Enerji Bakanı Fatih Dönmez ile görüşerek İl ve ilçelerimizin Doğal Gaz,Elektrik ve bütüm asfalt taleplerini ilettiler. Son olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile görüşen heyet, organize sanayi -yeni organize sanayi- Tekstil kent ve Kurtalan küçük sanayi bölgesi projeleri ilgili talepleri iletti




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.