Bu haber kez okundu.

Set Üstü Ocak
banner229

Set üstü ocak, su ve süt gibi sıvıları ısıtmak için kullanılan bir ocak türüdür. Yakıt için bir veya daha fazla brülör ile gaz veya elektrikle ısıtılan düz bir yüzeyden oluşmaktadır.
Set üstü ocak aslında bir mutfağı olan evlere kurulan bir aralık üstü olarak tasarlanmıştır. Daha sonra, yakıt için bir veya daha fazla brülöre sahip, gaz veya elektrikle ısıtılan düz bir yüzeyden oluşan bir pişirme aletine atıfta bulunuldu.

Birçok modern set üstü ocak, her ikisi de ev temizleyicileri ile kolayca temizlenebilen çelik veya seramik malzemelerden yapılır.
Bazılarının sızdırmaz brülörleri vardır. Bu nedenle düzenli olarak temizlenmeleri gerekmez. Esasında bu durum set üstü ocakların son zamanlarda sıklıkla tercih edilmesini de mümkün kılmıştır.

Set üstü ocak, genellikle mutfakta bulunan, yemek pişirmek için kullanılan bir ısı kaynağıdır. Bir veya daha fazla brülör ve ısıyı sağlayan katı yakıt yakan bir yapıya bağlı çelik veya demir pişirme yüzeyinden oluşan bir düzenlemeden oluşmaktadır.

 Siz de mutfakların vazgeçilmezi olan set üstü ocakları https://www.luxell.com.tr/set-ustu-ocak internet sayfasından inceleyebilirsiniz.


 

Anahtar Kelimeler:
SiirtSet Üstü Ocak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.