Bu haber kez okundu.

Sektörümüzde Büyüyoruz Projesi” Kapsamında Eğitime Katılan Firma Yetkililerine Sertifikaları Verildi 
banner229

Kurtalan Kaymakamlığı, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ve DİKA işbirliğinde “Sektörümüzde Büyüyoruz Projesi” kapsamında projeye katılıp eğitimlerini alan firma yetkililerine sertifikaları verildi. 
Sektörümüzde Büyüyoruz Projesi” kapsamında bölgemizde yatırım ortamımın iyileştirilmesi, istihdam olanaklarının artırılmasıyla işsizliğin azaltılması ve işletmelerin potansiyel kaynak ihtiyaçlarının tanımlanması ve yatırımların kaynak değerlendirilmesi amacıyla kamu/özel sektör işbirliği ile mevcut KOBİ’lere, kurumsal kapasite artırımına yönelik Kurtalan Kaymakamlığı, Dicle Kalkınma Ajansı ile Siirt Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan “Kurumsal Sosyal Medya Yönetimi ve E-Ticaret Eğitimi Teknik Destek Sözleşme Programı” kapsamında projeye katılıp eğitimlerini tamamlayan firma yetkililerine sertifikaları verildi.

Programa; Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Sayın Çağlar Tekin, Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Alanlı, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Nurullah Uluşık, Proje Koordinatörü Şengül Yavuz, Kurtalan İlçe Ziraat Odası Başkanı Hüzeyin Günbat ve firma yetkilileri katıldı.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.