Bu haber kez okundu.

Şehit Davut İlbaş Ortaokulu Öğrencileri Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti
banner229

Siirt Şehit Davut İlbaş Ortaokulu öğretmen ve 30 öğrenci İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette öğretmen ve öğrencilere Polis Teşkilatı ve işleyişi hakkında gerekli bilgilendirilmeler yapıldı.

Şehit Davut İlbaş Ortaokulu öğrencilerinin İl Emniyet Müdürlüğümüzü ziyareti kapsamında yaklaşık 25-30 öğrenci, öğretmenleri eşliğinde İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde öğrencilere Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Resmi Ekipler ve Yunus Ekiplerinin drone çekimiyle kısımlarını ilgilendiren konular ve araçların tanıtımı yapıldı.

Öğrenciler daha sonra Çocuk Şube Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü, Haber Merkezi ziyaretlerinin ardından, Toplum Destekli Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü personeli tarafından Konferans Salonunda Polislik mesleğine yönelik Mesleki tanıtım yapıldı.

Öğrencilere İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu' nu makamında ziyaret ederek, öğrenciler için hazırlanan hediyeler İl Emniyet Müdürü Yıldırımoğlu ve Müdür yardımcıları tarafından verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.