Bu haber kez okundu.

Sağlık Bakanlığı Siirt’e 48 Personel Alacak
banner229

Sağlık Bakanlığının Siirt’te alacağı personel alımının detayları belli oldu. Edindiğimiz bilgilere göre, Siirt’te toplamda 48 personel alınacak.

Alınacak personellerin branş dağılımı şu şekilde, “16 temizlik görevlisi, 8 silahsız güvenlik görevlisi, 9 klinik destek elemanı, 2 şöför, 4 elektrikçi, 1 boyacı, 1 marangoz, 3 ısıtma ve sıhhi tessiatçı, 3 bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı, 1 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı olmak üzere 48 personel alınacak.

Başvuru şartları:

Başvuru şartlarının başında 40 yaşını doldurmamış olmak yer alıyor. Temizlik görevlisi için en az ilk öğretim en çok önlisans mezunu olmak.

Silahsız güvenlik görevlisi için En Az Ortaöğretim (lise ve dengi) en çok lisans, Klinik Destek Elemanı için Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Şöför için En az ortaöğretim en çok lisans, elektrikçi için en az ortaöğretim en çok önlisans,Boyacı için en az ortaöğretim en çok önlisans, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı için en az ortaöğretim en çok önlisans, bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme için en az ortaöğretim en çok önlisans, biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı için en az ortaöğretim en çok önlisans bölümlerinden mezun olmak. Yüksekokul şartı gerektiren branşlarda ilgili dallardan mezun olmak gerekiyor.

Öte yandan edindiğimiz bir diğer bilgi ise alımların noter kurası ile yapılacağı kura sonrası mülakat yapılmayacağı yönünde. Başvuruları ise 15 Mart tarihinden 21 Mart tarihine kadar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayrettin uluç 1 yıl önce

Hayrettin