Bu haber kez okundu.

Rektör Şındak'tan Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Katırsüren'e Ziyaret
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Siirt İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünü ziyaret ederek İl Müdürü Ejder Katırsüren’i ziyaret etti.  

Siirt üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Rektör yardımcıları Prof. Dr.  Cemalettin Erdemci, Prof. Dr.  Tekin Şahin ve Prof. Dr.  Cahit Pesen ile birlikte Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ejder Katırsüren’i ziyaret ettiler.  

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Şındak’a ve Rektör Yardımcıları a teşekkür eden İl Müdürü Katırsüren,  İl Müdürlüğü olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyarette Siirt İlimizin  ekonomik kalkınması konusunda Siirt Üniversitesi ile  Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünün daha etkin çalışması konusunda istişarelerde bulundular.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, üniversite-şehir, üniversite-sanayi iş birliği kapsamında mevcutların yanı sıra yeni alanlarda ortak projeler gerçekleştirmekten memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.