Bu haber kez okundu.

Ramazan Öncesi Ekmeğe Zam Geldi
banner229

Siirt’te Ramazan ayı öncesinde ekmeğe bir zam daha geliyor. Siirt il merkezinde ekmek 2.5 TL oluyor.

Fırıncılar Odası Başkanı Hayrettin Elçi, un fiyatları ve diğer maliyet unsurlarının fiyatlarının yükselmesi nedeniyle bu zammı yapmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

Başta un olmak üzere maliyet girdilerinin sürekli yükseldiğini dile getiren Elçi “ Bizde ekmeğe zam yapılmasını istemiyoruz. Ancak başta un olmak üzere bütün maliyet girdileri zamlandı. O nedenle bizde zam talebinde bulunmak zorunda kaldık. Talebimiz onaylandı.200 gram ekmek 2.5 TL den satılacak.”dedi.

Elçi, kesinleşen zam kararının muhtemelen salı gününden itibaren uygulamaya konulacağını sözlerine ekledi.

RAMAZAN PİDESİDE ZAMLANDI

Ramazan pidesi geçen yıla oranla yaklaşık yüzde 80 e varan zamlı bir fiyatla satılacak. Fırıncılar Odası Başkanı Hayrettin Elçi, gelen zamlardan dolayı pidenin fiyatını belirlemekte zorlandıklarını söyledi.

Bir maliyet öbür yandan vatandaşları mağdur etmemenin hesabını yaptıklarını ifade eden Elçi “ Bir yandan maliyet hesabı yaparken öbür yandan da vatandaşları mağdur etmemeye çalıştık. Sonuç itibariyle Ramazan pidesini 2.5, yumurtalı susamlı pideyi 5.5 TL’den satacağız. Susamlı, yağlı ve yumurtalı pideyi ise 8 TL’den satmak zorundayız.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mansur 2 yıl önce

ALLAH tan korkun bari ramazanda zam yapmasaydınız.. fakir fukaranın ekmeğiyle oynamayın..aç gözlü fırıncılar biraz kar dan zarar edin az kazanın..gözünüzü toprak doyursun fırıncılar..lokantacılar....kassaplar....