Bu haber kez okundu.

Pervari’de Karda Mahsur Kalan Hasta Kurtarıldı
banner229

Siirt'in Pervari İlçesine bağlı Düğüncüler köyünde doğum sancısı tutan hasta İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından kurtarılarak, Pervari İlçe Devlet Hastanesine ulaştırıldı. 
İlçede etkili olan kardan ötürü Düğüncüler köyü yolunun ulaşıma kapandığı konusunda gelen ihbarı değerlendiren Siirt İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekipleri yolun ulaşıma açılmasını sağladılar. Köye ulaşan ekipler 4 çocuk annesi Leyla Erten’i (30)  güvenli bir şekilde alarak hastaneye ulaşımını sağladı. 
Karla mücadele çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini açıklayan Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat; "Önceliğimiz hasta ve yollarda mahsur kalan araçların kurtarılmasıdır. Düğüncüler köyünde doğum sancısı çeken Leyla Erten’i 112 Acil Servis ekipleri ile beraber köye alarak İlçe Devlet Hastanesine güvenli bir şekilde ulaşımı sağlandı.
Karla mücadele çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam etmektedir. Şuana kadar kardan ötürü kapalı köy yolumuz bulunmamaktadır” dedi.
Öte yandan hasta Leyla Erten’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.