Bu haber kez okundu.

Pervari’de İstihdama Katkı Sunan Firmalara Teşekkür Belgesi Verildi
banner229

Siirt’in Pervari ilçesinde istihdama katkı sağlayan firmalara Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdulcelil İlbaş tarafından teşekkür belgesi verildi.

Pervari ilçesinde 2021 yılında istihdama ve bayan istihdamına sağladığı katkı nedeniyle PERVARİ ÖZER TEKSTIL TİC LTD.ŞTİ’ne Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından teşekkür belgesine layık görüldü.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdulcelil İlbaş yaptığı açıklamada; yaklaşık 70 bayan toplanda 94 personel  çalıştırarak İlimizin kadın  istihdamına  katkı sağlayan PERVARİ ÖZER TEKSTIL TİC LTD.ŞTİ  ile Pervari ilçemizde 2021 yılında 396 personel çalıştırarak ilmizde en fazla sigortalı çalıştıran 5.(Besinci) sıradaki  TİMKEM. TUR.TEM.OTO.SAN.TİC.LTD firmalarını ziyaret ettikten sonra Pervari Kaymakamı Ali Recai Yerlikaya ve  Pervari Belediyesini ziyaret ederek ilimiz istihdamına ve ülke ekonomisine vermiş oldukları desteklerden dolayı Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakani Prof .Dr. Vedat Bilgin, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Sayın Cevdet Ceylan ile Siirt Valimiz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu adına teşekkürlerimizi  sunarak her zaman SGK olarak yanlarında olacaklarını ifade etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.