Bu haber kez okundu.

PERVARİ MİTİNGE DAMGASINI VURDU
banner229

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize teşrifleri ile gerçekleştirilen ziyaret ve yapılan toplu açılışların yankıları devam ediyor. Açılışa ilçelerden vatandaşlar davet edildi.
En fazla vatandaşın Pervari ilçesi ile bu ilçeye bağlı Beğendik Beldesinden  geldiği belirtiliyor. AK Parti ilçe başkanlığı, Pervari ve Beğendik Belediyelerinin  organizasyonuyla Siirt’e gelen Pervari hemşerilerimiz belediye başkanı Tayyar Özcan il genel meclis başkanı Cangir Bayram, Beğendik Belediye Başkanı Görgün Özdemir ve  Lokman Özcan’la birlikte toplu bir şekilde açılış törenin düzenlendiği 15 Temmuz Demokrasi Meydanına gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tezahürat ve sevgi gösterilerinde bulundular.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.