Bu haber kez okundu.

Pervari Belediyesine Traktör Hibe Edildi
banner229

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Sıfır Traktör Pervari  Belediyesine Hibe Edildi.

Daha önce Siirt Heyeti olarak Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı nezdinde yapılan Girişimler İle Pervari  Belediyesine Hibe Edilen Traktör Belediye personeli tarafından teslim alındı.

Daha önce Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti il başkanı Av. Ekrem Olgaç, İlçe ve belde Belediye başkanlarının katılımıyla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına gerçekleştirilen ziyaret sırasında Bakan Murat Kurum Pervari  ilçemizin önemli bir ihtiyacı olan traktör alınması ve ödeneğin aktarılması için talimat vereceği söylemesi ile Pervari  Belediyesine tahsisi gerçekleşen ödenek ve Devlet Malzeme Ofisi’nin de desteği ile alımı yapılan Traktör, Pervari  Belediyesince Traktör teslim alındı.

Pervari  Belediye Başkanı Tayyar Özcan yaptığı açıklamada;‘‘Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum ’un onayı ile Pervari  Belediyemize alınan Traktör ’ün Pervari  İlçemize ve Belediyemize hayırlı olmasını diliyorum.  Pervari  için yaptığımız çalışmalarımıza ve araç filomuza her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyoruz. Belediyemizin ihtiyacı olan bu aracın ilçemize kazandırılmasında başta Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanımız Sayın Murat Kurum olmak üzere emeği geçen Bakanlık çalışanlarına, Siirt Milletvekilimiz Sayın Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanımız Sayın Av. Ekrem Olgaç ve herkese teşekkürlerimi iletiyorum.’’ dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.