Bu haber kez okundu.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Belediye Personeliyle Bir Araya Geldi
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Belediye Personelleri ve Birim Amirleri ile toplantı yaptı.Başkan Özcan, toplantıda personellerin istek ve taleplerini dinledi.

“Daha güzel bir Pervari” için vatandaş, esnaf ve STK’larla istişarelerde bulunan Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan  belediye çalışanları ve birim amirleri ile bir araya geldi. 

Sohbet havasında gerçekleşen toplantıda personellerin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Özcan, Bu toplantıları sürekli hale getirmeye çalışıyoruz. Biz Pervari Belediyesi olarak büyük bir aileyiz ve hepimizin görevleri var. Bu görevleri yerine getirirken birbirimizle olan ilişkilerimizi güçlü tutmalı ve hep bir arada olmalıyız. 

Başkan Özcan, tüm çalışanlarım benim için çok önemli ve bir biriyle eşittir, görevi ne olursa olsun bugüne kadar yönetim olarak hiçbir zaman ayrıma gitmeden hizmetlerimizi yapıyoruz. Hepimizin tek ortak hedefi var, o da Pervari’ye ve Pervari halkına hizmet etmek.
Bugüne kadar yaptığımız çalışma ve hayata geçirdiğimiz projelerde hepinizin alın terini görüyorum. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.
Tek bir hedefimiz var Pervari ilçemizi daha yaşanılabilir, daha temiz, daha düzenli bir ilçe yapmak. Birlikte el ele vererek İlçemize  yakışır başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” dedi. 

Başkan Özcan, “Hepiniz bu büyük ailenin değerli fertlerisiniz. Bugüne kadar ve bundan sonra vereceğiniz emekler için teşekkür ediyorum” dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.