Bu haber kez okundu.

Osman Ören’den Kurtalan İlçemize Fen Lisesi ve Bilim Sanat Merkezi Müjdesi
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören bugün vermiş olduğu müjdelerle Siirt ve Kurtalanlı vatandaşlarımızı sevindirdi. 

Osman Ören’in duyurduğu “Olgunlaşma Enstitüsü” kurulacağının müjdesinin ardından Kurtalan İlçemize Fen Lisesi ve Bilim Sanat Merkezi kurulacağının müjdesini verdi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; İlimiz merkezinde hali hazırda bulunan Türk Telekom Fen lisesinden sonra Kurtalan ilçemize yeni bir Fen lisesi kazandırıyoruz .Yeni Fen Lisesi ile ilimizdeki eğitim kalitesinin arttırılması hedefliyoruz . 

Osman Ören; Okulun Kurtalan ilçemize kazandırılmasında başta Milli Eğitim Bakanımız Sayın  Mahmut Özer’e, Bakan yardımcılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Ören, Kurtalan İlçemize Bilim ve Sanat Merkezinin (BİLSEM) kurulacağını belirterek, “Kurtalan İlçemizde çocuklarımız bilimle, sanatla, edebiyatla iç içe büyüyecek” dedi.

“Kurtalan İlçemize Hayırlı Olsun”

Ören, “Öğrencilerimizin ilgi alanları ve yeteneklerine göre eğitim almaları, kendilerini geliştirebilmeleri çok önemli. Kurtalan ilçemizde açılacak olan Bilim ve Sanat Eğitim Merkezi bu noktada öğrencilerimiz için büyük bir değer olacak. 

BİLSEM, ilkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin, örgün eğitim kurumlarındaki eğitimlerini aksatmayacak şekilde, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını sağlamak ve sahip oldukları kapasitelerini geliştirerek üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla devlete bağlı olarak açılacak özel eğitim kurumudur. 

Geleceğimizin mimarı, bugünümüzün mihenk taşı olan gençlerimiz, çocuklarımız her şeyin en iyisini hak ediyorlar. 

Bu kapsamda Kurtalan İlçemize ‘Bilim Sanat Merkezi’ kuracağımızın da müjdesini daha önce vermiştik. BİLSEM’de öğrencilerimizin kendilerini geliştirmelerine, yeteneklerinin farkına varmalarına katkı sağlayacak. Şimdiden Kurtalan ilçemize, hemşehrilerimize ve çocuklarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.