Bu haber kez okundu.

Osman Ören, İstanbul’da Şirvan Özpınar Derneğini Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, İstanbul’da Şirvan Özpınar Yardımlaşma Derneği Başkanı Selahattin Silgün ve üyeleriyle bir araya geldi.

Şirvan Özpınar Yardımlaşma Derneği Başkanı Selahattin Silgün’ün ev sahipliğinde dernek binasında gerçekleştirilen toplantıda AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ilimizde yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

Şirvan Özpınar Yardımlaşma Derneği Başkanı Selahattin Silgün, milletvekili Osman Ören’e Dernek çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

 AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; İstanbul’da Şirvanlı hemşerilerimizi ziyaret ederek ilimizde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek, öneri ve taleplerini aldıklarını söyledi.

Osman Ören, başta siz değerli STK yöneticileriyle zaman zaman bir araya gelerek Siirt  için kafa yormaya devam edeceğimiz gibi sizin sıkıntılarınızı ve projelerinizin çözüm içinde hep birlikte gayret sarf etmeye çalışacağız.
Şunu unutmayın ki STK'ların toplumun refah ve sükuneti açısından büyük bir değeri vardır. Biz bu değerinin ne denli önemli oğlunu bildiğimiz için bugün sizler birlikte olduğunu ifade eden AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ilgi ve alakalarından dolayı Şirvan Özpınar Yardımlaşma Derneği Başkanı Selahattin Silgün’e ve bütün yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda İstanbul Şirvan Özpınarl Yardımlaşma Derneği Başkanı Selahattin Silgün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek,Milletvekili Osman Ören'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.