Bu haber kez okundu.

Ören ve Olgaç Kayabağlar'da Vatandaşların Sorunlarını Dinledi
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olğaç, Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Kayabağlar beldesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek,vatandaşların sorunlarını dinlediler.

Esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Ören ve İl Başkanı Olğaç, Belediye Başkanı Salim Seven ile sorunların çözümü için istişarede bulundu.

AK Parti Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada;  AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ile birlikte Kayabağlar (Zoqeyd) beldemizde vatandaş ve esnafımızı ziyaret ettik. Beldemizde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler alarak beldemizin ihtiyaçları doğrultusunda istişarelerde bulunduk. Misafirperverlikleri için Kayabağlar halkına teşekkür ederiz." dedi.

TAZİYEDE BULUNDULAR

Ören ve Olğaç Kayabağlar Beldesi’nde Petek ailesinin taziyelerine katılarak,Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı dilediler.

KAYABAĞLAR SİİRT BETON ASFALT ÇALIŞMASINI BAŞLATTILAR

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, Belediye Başkanı Salim Seven, Kayabağlar Belde Başkanı Kamuran Sevgili Kayabağlar Merkez cami imamı, mahalle muhtarları, Belde halkı katılımı ile okunan dua ve kesilen kurbanların ardından Kayabağlar Siirt yolu beton asfalt çalışmasını başlamış oldu.















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.