Bu haber kez okundu.

Onkoloji Uzmanı Dr. Yasin Sezgin  Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Göreve Başladı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören'in gayretleriyle Sağlık Bakanlığınca ilimiz Eğitim ve Araştırma hastanesine  görevlendirilen Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Yasin Sezgin görevine başladı.

Sağlık Bakanlığınca yapılan görevlendirme ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinde görev yapan tıbbi onkoloji uzmanı Dr. Yasin Sezgin limize gelerek, görevine başladı.

Siirt  Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Selahattin Vural konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Uzun bir zamandır Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesinde Onkoloji uzman eksikliği nedeniyle çevre illere tedavi almaya giden vatandaşlarımızın çevre illere sevkinin azaltılması ve daha konforlu bir sağlık hizmeti alabileceklerini bildirir. Onkoloji uzmanı Dr. Yasin Sezgin hasta kabulüne başlamıştır.

Muhakkak ki tüm hasta grupları içeresinde ilgiye, özveriye hatta morale en çok ihtiyaç duyan grup kanser hastaları olduğunu belirten Vural, “Onların en azından tıbbi tedavi süreçlerinde sorun yaşamamaları adına gerekli her tür çabayı gösteriyoruz ve göstermek de zorundayız.

Bu itibarla kısa süreçte dahi olsa hekim eksikliğinden dolayı doktora ulaşmakta, tedavisini almakta zorluk yaşayan tüm kanser hasta ve yakınlarımızdan tekraren özür diliyor ve yürekten geçmiş olsun diliyoruz.” değerlenmesinde bulundu.

Vural, “Ayrıca tüm bu süreçte yoğun gayret ve ilgi gösteren, Milletvekillimiz Osman Ören'e ve  herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.